Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Οι σκέψεις μου(2)

1)Μάθε να αντιμετωπίζεις την αλήθεια κατά πρόσωπο όσο κι αν δεν σ'αρέσει διότι  έτσι δεν θα μπορέσεις να χαρείς ποτέ με κάτι αληθινό και μόνιμο.

2)Μόνο αν δούμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός παιδιού θα μπορέσουμε να γίνουμε ξανά ΆΝΘΡΩΠΟΙ με όλη τη σημασία της λέξης.

3)Μπορεί τώρα να θέλεις να απομακρυνθείς απο τη ζωή, όταν όμως θα πάρεις την απόφαση να τη ζήσεις τότε θα απομακρυνθεί αυτή από εσένα.

4)Ποτέ μην παραπονεθείς ότι ο Θεός δεν υπάρχει ή ότι δεν σε βοηθάει επειδή δεν βρίσκεις λύση στα προβλήματά σου.Σκέψου ότι δεν έχει εμφανιστεί ακόμα γιατί ξέρει ότι δεν δοκίμασες όλους τους πιθανούς τρόπους να τα λύσεις μόνος σου.

5)Όλοι οι άνθρωποι έχουν κάποια στιγμή ανάγκη από μια γλυκιά κουβέντα...Ακόμα και οι πιο σκληροί...

6)Τα πιο απίθανα πράγματα σου συμβαίνουν εκεί που δεν το περιμένεις...Γι'αυτό δεν χρειάζεται να αδημονείς και για πολλά...Ότι είναι να έρθει θα 'ρθει...

7)Η ευτυχία δεν βρίσκεται στα ακριβά ρούχα,στα αυτοκίνητα,στο χρήμα,στον πλούτο,στην καλοπέραση...Βρίσκεται σε πιο απλά και καθημερινά πράγματα...Σ'ένα χαμόγελο,σε μια αγκαλιά,σ'ένα ''Ευχαριστώ'',σε μια γλυκιά κουβέντα και σε πολλά άλλα που ενώ τα έχουμε δίπλα μας τα παραμελούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου